1920_1080_20101031121821388891

Velkommen til Novus Velvære's egen bloggside. Her vil du kunne lese om vår hverdag i salongen, våre behandlinger, produkter og om tema innen vår bransje, samt nyheter og trender.

Vi setter stor pris på kommentarer i kommentarfeltet og engasjement rundt våre innlegg, så lenge det ikke er frekke kommentarer, upassende innhold eller spam. Dette vil bli slettet uten forvarsel.

Har du noe du ønsker å vite mer om, så setter vi stor pris på tips fra deg. Vi vil jo veldig gjerne ta for oss ting dere lesere ønsker å lese om, eller ting vi mener er lærerikt og interessant innenfor denne bransjen.

Har du noe du ønsker at vi skal dele fra bloggen vår, så kan du også sende inn dette til oss, via e-post post@novusvelvare.no

Samarbeidspartner? Novus Velvære søker innimellom etter samarbeidspartnere. Er du blogger/aktiv instagrambruker med mange følgere, og ønsker å samarbeide med oss, ved å reklamere for produkter og behandlinger, samt teste produkter? Da kan du sende en kort e-post hvor du forteller litt om deg selv, samt linker til din bloggside/ instagramkonto. Vi vil komme tilbake til deg dersom vi har kapasitet og finner deg interessant for et samarbeid. Du hører fra oss 🙂

 

 

Siste Blogginnlegg

  • Den beste tannkremen i verden?

    Den beste tannkremen i verden?

    Er dette den beste tannkremen i verden? Denne tannkremen har på kort tid blitt en bestselger og en …
  • Bonus- og lojalitetskort

    Bonus- og lojalitetskort

    Gladnyhet til våre kunder. Vi har fått våre egne bonuskort. Dette kortet er personlig og belønner deg som …