For å bestille time klikker du på knappen over. Du vil da komme til vårt onlinebookingsystem som til ehvert tid er oppdatert. Her kan du velge ønsket behandling, se ledige timer frem i tid eller sette deg på venteliste. Du får straks beskjed om timen er ledig. Når du booker, kan du også legge inn en beskjed til behandler. Ved å legge inn telefonnummer, vil du også få påminnelse i forkant av timen din (25t før).

 

Syns du det er vanskelig å booke online eller ønsker å ta kontakt på annen måte? Har du spørsmål og andre henvendelser? Da er du velkomment til å kontakte oss via:

Telefon: 91 51 63 45

(Det hender seg at vi er opptatt med kunder og ikke har mulighet for å svare telefonen - vennligst legg igjen en beskjed, så ringer vi deg opp når vi er ledig)

e-post: post@novusvelvare.no

Facebook: www.facebook.com/novusvelvare

 

NYE KUNDER- VIKTIG INFORMASJON

  • Vi ønsker at du legger inn fullt navn, telefonnummer og adresse ved timebestilling. (E-post og bursdagsdato er valgfritt, men det vil gjøre det enklere for deg å motta nyheter og en liten oppmerksomhet på bursdagen din dersom du gjør det).
  • Er du 15 minutter for sent til avtalt time, blir det vanskelig for oss å fullføre timen, på grunn av forsinkelser og hensyn til neste kunde. Disse timene må betales og blir behandlet som 'ikke møtt opp'.
  • 24 timers avbestillingspolicy: Dersom du blir forhindret i å møte eller ønsker å endre timen, husk å avbestille/ endre senest 24t før timen din. Timer som ikke blir avbestilt, eller møtt opp til, blir fakturert i sin helhet.
  • Ved sykdom, gi beskjed så fort som mulig. Dokumentasjon kan kompensere for faktura.

GARANTI OG KLAGERETT PÅ NEGLEBEHANDLINGER: 

  • Vi kan garantere sterke negler med god holdbarhet. Du har likevel en klagerett på 7 dager dersom det skulle oppstå noe. Forekommer det skader på neglen etter denne tid så kan det skyldes andre årsaker enn selve jobben. Vi reparerer/ gjør nytt arbeid innen 7 dager dersom årsaken til skaden skyldes vår jobb. Det er svært viktig at du tar kontakt innen en uke, så fort du merker skaden. Send oss bilde (på sms, via facebook eller e-post) dersom vi etterspør dette, eller avtal tidspunkt for oppmøte, slik at vi kan se på skaden. Vi strekker oss langt for å tilfredsstille våre kunder, men selvforskyldte skader kan vi ikke stå ansvarlig for.
  • Penger gis ikke tilbake.

Eksempler på tilfeller som er utenfor vår kontroll:

  • Naturlig avstøtning, medisiner, psykiske lidelser/påkjenninger, hormoner osv.
  • Gravide og neglebitere kan oppleve å ikke ha negler like lenge. Dette kan skyldes hormoner hos gravide og hurtig vekst på neglene til neglespisere.

BONUSKORT

  • Kortet er personlig og kan ikke byttes mot kontanter eller kombineres med andre tilbud/kampanjer. Mistet kort erstattes ikke. Bonusen må brukes innen et år fra kjøpsdato.